Home Aktualitet Duhet një pergjigje nga komiteti i ekspertëve të partisë !

Duhet një pergjigje nga komiteti i ekspertëve të partisë !

nga Editor

MJEKU ILIR ALLKJA

SARS COV-2 është sëmundje respiratore, e rrugëve të frymëmarrjes, dhe specialistët e vetëm për këto simptoma janë pneumologët!
SARS COV-2 është shkurtimi i fjalëve
Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 , e shqipëruar do të thotë: sindromi (grup shenjash) i rëndë dhe i menjëhershëm i frymëmarrjes nga koronavirusi.

Pyetja që bëj unë:

  • Përse SARS COV-2 nuk u trajtua nga fillimi e në vazhdim tek Spitali “Shefqet Ndroqi”, sanatoriumi, por tek infektivi ?

Nuk është kurrsesi nga padija, mbyllja e disa shërbimeve bazë në QSUT, si kirurgjia etj, janë bërë me llogari!

Lajme te ngjashme