Home Aktualitet Një alternativë e shkëlqyer/ Mësuesit mund të përdorin maskë transparente

Një alternativë e shkëlqyer/ Mësuesit mund të përdorin maskë transparente

nga Editor

Në Itali, koordinatori i CTS Agostino Miozzo shprehet se mbajtja e një maske transparente në shkolla do të ishte një alternativë e shkëlqyer, pasi të tjerët mund të shohin shprehitë e fytyrës, ndërsa shton se po vlerësohet nëse është apo jo i sigurt.

“Ne jemi duke vlerësuar karakteristikat e maskave transparente për operatorët e kopshteve dhe çerdheve. Pse jo, edhe për mësuesit e shkollave fillore”.

Prezantimi i këtij varianti të ri në katalogun e maskave shkollore ishte koordinatori i CTS, Agostino Miozzo.

Avantazhi i këtyre maskave , të cilat tashmë përdoren për të shurdhërit, pasi duhet të jenë në gjendje që të lexojnë buzët e personit që flet, është që nxënësit të shohin shumë më mirë fytyrën dhe shprehjen e mësuesit.

Maska prej lecke nuk është e vetmja maskë e veçantë që mund të përdoret në klasë. Ekziston mundësia që studentët të mund të hyjnë në shkollë me një maskë leckë të sjellë nga shtëpia.

Lajme te ngjashme