Home Aktualitet ‘Pa kollare dhe me model iranian’, Nishani publikon foton e Ramës: Na mori ‘erzin’ anëkënd botës…

‘Pa kollare dhe me model iranian’, Nishani publikon foton e Ramës: Na mori ‘erzin’ anëkënd botës…

nga Editor

Ish Presidenti Nishani ka reaguar më një shënim të shkurtër në faqen e tij në facebook pas bërjes publike të një fotoje të takimit të Departamentit të Shtetit me Troikën e OSBE në Vjenë, ku ka qene pjesmërrës edhe kreu i qeverisë shqiptare Rama.

“I vetmi pa kollare dhe me model iranian.
Na mori “erzin” anekënd botës”, shkruan Nishani në shenimin e tij.

Ja postimi i plotë:

Një takim shumë i rëndësishëm i Departamentit të Shtetit me Troikën e OSBE.
I vetmi pa kollare dhe me model iranian.
Na mori “erzin” anekënd botës.
I thonë “Kryeministri i Shqipërisë”, pa’ vetë si individ le të bëjë ç’të dojë!

Lajme te ngjashme