Home Aktualitet Mali i Zi në zgjedhje, ish-kryeministri Berisha: Votoni kandidatët shqiptarë

Mali i Zi në zgjedhje, ish-kryeministri Berisha: Votoni kandidatët shqiptarë

nga Editor

Ish-kryeministri Sali Berisha duke folur për zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi, u ka bërë thirrje shqiptarëve të dalin në votime e të votojnë kandidatët shqiptarë.

Sipas ish-kryeministrit, me votën e tyre shqiptarët konsolidojnë rrugën e vendit drejt BE-së.

Mesazhi i ish-kryeministrit Sali Berisha:

Mali i Zi në zgjedhje parlamentare!

Miq, Mali i Zi me datën 30 gusht zhvillon zgjedhjet parlamentare.

Me këtë rast le t’ju drejtojmë një mesazh miqësor të gjithë shqiptarëve, qytetarë të Malit të Zi, kudo që ndodhen, të dalin masivisht në zgjedhje dhe të votojnë për kandidatët shqiptar për konsolidimin e pavarësisë dhe integrimin në BE të vendit të tyre.

Lajme te ngjashme