Home Aktualitet Pse Edi Rama bën fushatë në serbisht nga zyra e kryeministrisë, për Milo Gjukanoviç ?

Pse Edi Rama bën fushatë në serbisht nga zyra e kryeministrisë, për Milo Gjukanoviç ?

nga Editor

Nga Artan Manushaqe

1- Ben fushate serbisht nga zyra e shtetit, kryeministria, Tirana.
2- Ben fushate per partite malazeze.
3- Ben fushate per nje kryeminister malazez, ne gjuhen serbe.
4- Nuk bene thirrje Shqip.
5- Nuk mbeshtet partite shqiptare shqip ne Mal te Zi
6- Nuk mbeshtet kandidatet Shqiptar shqip ne Mal te Zi.
7- Indirekt ben antifushate ndaj partive dhe kandidateve Shqiptar ne Mal te Zi.
8- Sot faktori Shqiptar ka marre nje goditje edhe me ze e me figure per te mos u bashkuar por per t’u percare.

9- Te gjitha keto i ka bere perpara fotos se Heroit Kombetar te Themeluesit te Shtetit Modern Shqiptar Ismail Qemali dhe Flamurit Kuq e Zi.

Per keto arsye duhet te meret i pandehur per shperdorim detyre pasi nenin per tradheti na e kane hequr keta.

Lajme te ngjashme