Home Aktualitet Leksione nga SHBA

Leksione nga SHBA

nga Editor

NGA KODIAN TOMORRI


Kushtetuta e Shteteve te Bashkuara ndalon cdo zyrtar apo punonjes te qeverise federale te pranojne dhurata nga qeverite e vendeve te tjera pa marre me pare miratimin e Kongresit.

Kodi i Rregullores Federale (seksioni 5) detyron cdo punonjes te Departamentit te Shtetit, te refuzoje cdo dhurate me vlere mbi 20 dollare qe vjen nga rezidentet e huaj private.

Kodi Penal i Shteteve te Bashkuara, seksioni 201, sanksionon shprehimisht se kushdo qe thyen rregullat e mesiperme mund te denohet deri ne 15 vjet heqje lirie dhe humb perfundimisht te drejten te punoje ne sektorin publik.

Lind pyetja, kush e pagoi karburantin? 😂😂😂

This is a miracle of freedom.

Lajme te ngjashme