Home Aktualitet Një sugjerim mikut tim Xhufi…

Një sugjerim mikut tim Xhufi…

nga Editor

Nga Ylli Dylgjeri

Lexova letrën që Edi Rama i dërgon Pellumb Xhufit me rastin e ditëlindjes. Edhe Unë do ta uroja perzermërsisht Profesorin, por njeheresh do ti shkruaja në Urim:
Profesor, mos e prano letrën e Ramës. Mos e prano për 1001 arsye që tashme Ti i njeh më fort se Unë.
Refuzoje Pëllumb. Trego lirinë tënde…edhe akademike.
Refuzoje sepse veç të tjerash kjo letër të vjen nga personi që në fund te gushtit të Uron Ty dhe i dërgon Letër edhe Lukashenkos në Bjellorusi!
Nuk shkon Pëllumb!
Tjetër liria juaj, e tjetër diktatura Lukashenko. Ti ke lapsin e…ai tregoi se ka kallashnikovin. Ti ke shkencën antiplumb, ai ka antiplumbin shkence!
Më ndje Pëllumb.
Eshtë edhe ky një rast për të treguar emrin. Refuzoje.

Lajme te ngjashme