Home Aktualitet VIDEO/ Bardh Spahia publikon videon dhe rreshton dështimet e Edi Ramës në shëndetësi: Një dështim gjigand që kushton jetë dhe rrjep xhepat e qytetarëve

VIDEO/ Bardh Spahia publikon videon dhe rreshton dështimet e Edi Ramës në shëndetësi: Një dështim gjigand që kushton jetë dhe rrjep xhepat e qytetarëve

nga Editor

VIDEO/ Bardh Spahia publikon videon dhe rreshton dështimet e Edi Ramës në shëndetësi: Një dështim gjigand që kushton jetë dhe rrjep xhepat e qytetarëve

Shqipëria e fundit, sërish e fundit dhe vetëm e fundit me Edi Ramën. Shëndetësia është në pikën e saj më të ulët, e keqfinancuar për t’u shërbyer qytetarëve, sepse qeveria po paguan miliona euro për koncesionet korruptive. Shëndetësia e Edi Ramës është më keq se të gjithë në rajon. Një dështim gjigand që kushton jetë, rrjep xhepat e qytetarëve, largon mjekët dhe infermierët.

Lajme te ngjashme