Home Aktualitet Radhë të gjata dhe grumbullime edhe në Rinas

Radhë të gjata dhe grumbullime edhe në Rinas

nga Editor

Radhë të gjata dhe grumbullime qytetarësh janë krijuar në aeroportin Nënë Tereza pasditen e së dielës, ndërsa shumë qytetarë janë detyruar të presin në ambientet e jashtme dhe në temperatura të larta.

Shkak për këto grumbullime duket se është bërë vonesa e një avioni që udhëtonte drejt Italisë, ndërkohë që në ambientet e brendshme të aeroportit lejohet të kalojnë vetëm personat të cilët udhëtojnë në fluturimin e radhës.

Qytetarët duhet të futen një nga një në tunelin e dezinfektimit dhe të respektojnë radhën. Duket se në këto kushte është e pamundur ruajtja e distancimit dhe respektimi i të tjera masave të përcaktuara për frenimin e përhapjes së Covid-19.

Lajme te ngjashme