Home Aktualitet “Mendoj për popullin”, drejton Gjermaninë, por gruaja më e fuqishme në botë Merkel jeton në një shtëpi si ajo e shqiptarëve të thjeshtë (FOTO)

“Mendoj për popullin”, drejton Gjermaninë, por gruaja më e fuqishme në botë Merkel jeton në një shtëpi si ajo e shqiptarëve të thjeshtë (FOTO)

nga Editor

Është gruaja më e fuqishme në botë, mirëpo nuk është e dhënë pas luksit dhe markave të shtrenjta.

Bëhet fjalë për kancelaren gjermane Angela Merkel, e cila jo rrallëherë është vënë në fokus të mediave për shkak të jetës modeste që bën.

Merkel, përkundër të ardhurave nga pozita e rëndësishme që mban në shtetin gjerman, jeton në një banesë me qira në Berlin.

Ajo bashkë me burrin e saj prof. Dr. Joachim Sauer, jeton në një banesë në katin e 4-të në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.

Lajme te ngjashme