Home Aktualitet Foto prekëse. Një fëmijë që qan dhe shtrëngon në gjoks pasaportën shqiptare në Kakavijë

Foto prekëse. Një fëmijë që qan dhe shtrëngon në gjoks pasaportën shqiptare në Kakavijë

nga Editor

Fotot më poshtë janë realizuar në doganën e Kakavijës, ku prej 5 ditësh mijëra shqiptarë ndodhen në mes katër rrugëve dhe në pritje për të hyrë në territorin e Greqisë.

Mes mijëra emigrantëve ka gra dhe fëmijë që ndodhen në kushte çnjerëzore, mes temperaturave ekstreme të verës dhe mungesës së ujit dhe ushqimeve.

Fëmija në foto pret prej disa ditësh radhën për të kaluar doganë greke. Në sy shihen lotët e tij, ndërsa në duar ka pasaportën shqiptare që e shtrëngon në gjoks.

Lajme te ngjashme