Home Aktualitet Kaos në Kakavijë, “çmenden” edhe pronarët e lokaleve. Rrisin çmimet, 2 mijë lekë një kafe

Kaos në Kakavijë, “çmenden” edhe pronarët e lokaleve. Rrisin çmimet, 2 mijë lekë një kafe

nga Editor

Mijëra qytetarë ndodhen në mes katër rrugëve në pikën kufitare të Kakavijës. Një pjesë e bizneseve në jug të vendit janë solidarizuar duke dërguar ushqime dhe ujë të pjesshëm.
Mirëpo nuk mungojë dhe abuzime flagrante të lokaleve në Kakavijë që ofrojnë shërbime për udhëtarët.
Ditën e sotme raportohet se pronarët e lokalëve kanë rritur në mënyrë drastike çmimet. Qytetarët që presin prej ditësh në radhë thonë se një kafe, nga 80 lekë që kushtonte, dje dhe sot është shitur me 200 lekë të reja.

Përballë një situatë të tillë, kur çmimet “çmenden” nga pronarë të papërgjegjshëm, institucionet tatimore duhet të ndërhyjnë.

Lajme te ngjashme