Home Aktualitet Vera e fundit në pushtet e Rilindjes

Vera e fundit në pushtet e Rilindjes

nga Editor

Nga Herion Mesi-

Kjo verë do të mbahet mend si e para verë e mbyllur dhe nën frikë nga koronavirusi, ku bregdeti nuk ka masivitet nga njerëzit dhe ku biznesi turistik shënon humbje.

Edhe si vera e fundit ku një sekt mafioz në pushtet fut duart në Kushtetutë, duke e ndryshuar për interesa politike meskine.

Edhe si vera e fundit ku një tufë deputetësh idiotë opozitarë vendosin për fatin e një vendi të mbretëruar nga një sekt politik.

Edhe si vera e fundit ku Rilindja do të qëndrojë në pushtet, pasi rrënoi e sakatoi institucione dhe përlau buxhetin e shtetit.

Edhe si vera e parë dhe e fundit kur arrestohen të vdekurit nga prokuroria!

Lajme te ngjashme