Home Aktualitet Oriola Pampuri: Qeveria ka ulur shpenzimet për shëndetesinë në kulmin e pandemisë

Oriola Pampuri: Qeveria ka ulur shpenzimet për shëndetesinë në kulmin e pandemisë

nga Editor

Ne kulmin e pandemise, perballe nje sistemi shendetesor me aq shume mangesi e probleme, qeveria ka luksin te ule shpenzimet per shendetesine, pikeriksht ne kohen kur ka me shume nevoje qe te permiresohet sherbimi, te shtohet numri i personelit shendetesor, e te motivohen e mbeshteten ata qe jane cdo dite ne krye te detyres, te blihen aparatura e specifikisht per te perballuar pandemine te alokohen fonde per blerjen e aparaturave ECMO, si dhe te anuloje koncensionet ne shendetesi e te alokoje parate per te perballuar krizen. Kjo qeveri vijon te beje show e te tallet me qytetaret e shendetin e tyre, e duke vijuar abuzimet si te ishim perballe nje situate normale.

Lajme te ngjashme