Home Aktualitet DRITAN KABA: AVNI DELVINA NË SHTËPINË E BARDHË!

DRITAN KABA: AVNI DELVINA NË SHTËPINË E BARDHË!

nga Editor

Nga Dritan Kaba

Vepra artistike e Avni Delvina kushtuar Presidentit Trump arrin ne Shtepine e Bardhe.

Donald Jr. Trump me albumin e mjeshtrit ne duart e tij.

Nje falenderim shkon dhe per patrioten Evi Kokalari, qe e mundesoi dorezimin e albumit tek familja Trump.

Mua si shqiptar me ben shume krenar, ky sukses i Avni Delvines

Punimet ne album shumica jane nga ekspozita e hapur ne Tirane, qe pati nje jehone te jashtezakonshme ne mediat nderkombetare, vetem personeli i ambasades nuk gjeti kohe ta vizitonte. Besoj se eshte i qarte se kush jane punonjesit e saj dhe orientimi i tyre politik. Pothuaj te gjithe jane pjese e Deep State pa asnje dyshim.

Faleminderit mjeshter!

Te uroj nga zemra suksese te tjera, ne art, ne veprat e tua atdhetare dhe fitore ne betejat e tua te jashtezakonshme.

Avni Delvina eshte ambasadori real i shqiptareve ne Shtepine e Bardhe, ndersa kllounet e ambasades shqiptare atje jane vetem makineria e propagandes rilindase, antivlere e Kombit dhe sherbetore te ndyre te globalisteve marksiste!

Kontributi i Avni Delvines ne mbrojtje te kauzave kombetare, mbrojtjes se vlerave historike dhe te patriotizmit i japin dhe me shume nder familjes se tij te nderuar nga e cila rrjedh.

Nuk ka si te jete ndryshe, nje pinjoll i familjeve Delvina dhe Vlora qe kane dhene gjithshka per pavaresine dhe formimin e shtetit shqiptar.

Avni Delvina, ky fisnik modern, qe me penel, mendje dhe zemer na mbushi sot me krenari!

Lajme te ngjashme