Home Aktualitet Video/Kryetari i degës së PD në Greqi Fatmir Gjoci publikon skandalin e ambasadës shqiptare: Prej orësh rradhë, njerëzit po torturohen dhe po u rrezikohet jeta në kohë pandemie.

Video/Kryetari i degës së PD në Greqi Fatmir Gjoci publikon skandalin e ambasadës shqiptare: Prej orësh rradhë, njerëzit po torturohen dhe po u rrezikohet jeta në kohë pandemie.

nga Editor

Ja si i katandis qeveria e rilindjes, emigrantët shqiptarë në Greqi.

Drejtëpërdrejtë nga Ambasada Shqiptare ne Athinë.

Emigrantët presin në radhë të gjata, me fëmijë të vegjël, të ardhë nga ishuj dhe zona të tjera të Greqisë, për të aplikuar për pashaportë.

Në këtë kohë të veshtirë pandemie, njerzit torturohen dhe nuk marin shërbimin më minimal të tyre, kjo është e pa tolerueshme.

I bëj thirrje Edi Rames, të bej rrugëzgjidhje të menjëhershëme, të shtoj personel dhe t’ju shërbej qytetarëve në kohën dhe korrektësinë e duhur, pasi e ka kthyer Ambasadën në zyrat e Aleatit!

Lajme te ngjashme