Home Aktualitet E dini si është kjo puna e negociatave?

E dini si është kjo puna e negociatave?

nga Albina Hoxhaj

Nga Erl Kodra

Imagjinojeni Shqipërinë duke dashur të kalojë Check-in për Europë. Ed Rama i bie të jetë i pari që ia hypë në bord Air Albania. Pas tij Qeveria, me Braçe Ziun dhe Pand Majkollari. Pastaj Ulsiu, Gjiknuri, Ruçi, Balla, Spiropali, Fërd Peza, Kol Balla, Sandër Lleshaj dhe Gent Caka.

Dedektori çahet më dysh. Prishet negociatori dhe merr flakë kompjuteri.

Aktivizohet Kodi i Kuq në kryeqytetet kryesore europiane:

Një grup i madh terrorist ia ka mësy në formë të organizuar Europës!

Kështu more vllazën, edhe 100 vjet kena me pritë, për çdo vit kena me festue Hapjen e Negociatave, por me Ed Ramën skena me ia mbrri asaj dite.

Hadje Gëzuar!

Lajme te ngjashme