Home Politike Unë sot jam me djalin Shkodran !!!

Unë sot jam me djalin Shkodran !!!

nga Albina Hoxhaj

Nga Marjon TOLA

Dy fjale per “ata” që sulmojnë djalin i cili ia tha të vërtetat në sy R.Hajdarit. Të dashur “$hok & $hoqe” ai djale nuk e shikon Partinë si pronën e vet por si shpresë për Shqipërine dhe Shqiptarët.

Ai djale eshte i ri, eshte i pastër ,ka ideale , është i vërtetë , nuk është shitur ose blerë. Ai ështe totalisht ndryshe nga ju “$hokë & $hoqe” them ndryshe se ju Partinë Demokratike e kini parë gjithmonë si pronën tuaj. Ju “shok & shoqe” e keni mendjen si e si te zini postet më të larta. 

Ju kini bërë pazare , ju u shitët tek Rama ne 2017 & në 2019. Ju jeni simboli i tradhëtise se idealeve të Partisë Demokratike. Prandaj mos e sulmoni djalin shkodran po shikoni se po afrohen zgjedhjet dhe duhet të nisni bisedimet me Ramën për kontratën e re që do firmosni.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!