Home Uncategorized Tryeza e reformës, Brahimllari: Nuk ka zgjidhje pa dialog

Tryeza e reformës, Brahimllari: Nuk ka zgjidhje pa dialog

nga Albina Hoxhaj

Sekretari i Përgjithshëm i LSI Endrit Brahimllari në studion e ABC News përballë Juli Xhokaxhiut deklaroi se tryezën e OSBE-së për reformën zgjedhore, 9 kushtet e Gjermanisë për çeljen e negociatave, mundësia e negociatave të fshehta me Ramën dhe vijimi i aksionit opozitar janë diskutuar në studion e ABC News nga Sekretari i Përgjithshëm i LSI Endrit Brahimllari përballë Juli Xhokaxhiut. Për sekretarin e përgjithshëm të LSI-së, tryeza për refomën zgjedhore nuk është moment feste, po përgjegjësie, pasi është një platformë që i jep njëherë e përgjithmonë zgjidhje problemit, ndërsa prania ndërkombëtare jep garanci.

Lajme te ngjashme