Home Aktualitet Opozita duhet të mendoj planin B

Opozita duhet të mendoj planin B

nga Albina Hoxhaj

Nga Nova Media

Drejtori i “Dosja.al”, gazetari Enton Abilekaj, gjatë një interviste të dhënë për “syri.tv”, ka deklaruar se tashmë Opozita e Bashkuar (OB) duhet të mendoj plani B.

“Plani B është i domosdoshëm, sepse Rama është i angazhuar të prishi marrëveshjen e 5 qershorit”, tha Abilekaj.

Sipas tij, Enton Abilekaj, qeveria nuk është e barabartë me opozitën, gjë që i jep të drejtë OB të mbroj procesin.

“OB dhe votuesit duhen ta mbrojnë këtë proces, sepse janë në kushtet e babarabarta me mazhorancën”, – theksoi ai.

Më tej, gazetari Abilekaj, ka vlerësuar rolin e Ambasadës Amerikane në Tiranë, që, sipas tij, duhet falenderuar.

“Të jemi mirenjohës për ndërhyrjen e SHBA, sepse pa kontributin e tyre, sot Shqipëria do të ishte në udhëkryq”, – përfundoi ai.

Lajme te ngjashme