Home Aktualitet Vasili: Edi Rama, tradhtari që ia kaloi edhe Esat Pashë Toptanit!

Vasili: Edi Rama, tradhtari që ia kaloi edhe Esat Pashë Toptanit!

nga Editor

Nga Petrit Vasili

Edi Rama, tradhtari që ia kaloi edhe Esat Pashë Toptanit!

Kryetarja e Komitetit Serb të Helsinkit zbulon rolin e Edi Ramës si promotor të shkembimit të teritoreve Kosovë-Serbi.

Ajo zbulon se Edi Rama ishte i vetmi, që u vetofrua në këtë rol për misionin tradhtar të dhënies Serbisë të teritorit të Kosovës të fituar me gjak, martirizim dhe sakrifica.

Kjo tradhti s’ka nevojë për komente.

Për herë të parë Esat Pashë Toptani m’u duk i vogël krahasuar me Edi Ramën kampionin e tradhtisë ndaj shqiptarëve.

Lexojeni me poshtë intervisten e Zj.Sonja Biserko dhe për Albania Daily News.

Lajme te ngjashme