Home Aktualitet “Peshkimi në faliment”/ Panariti ngre alarmin: 48 përqind më pak eksporte dhe 25 përqind më shumë importe se një vit më parë

“Peshkimi në faliment”/ Panariti ngre alarmin: 48 përqind më pak eksporte dhe 25 përqind më shumë importe se një vit më parë

nga Editor

Ish Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti, ka ngritur nje shqetesim te madh ne Facebook sa i perket sektorit te peshkimit dhe falimentit qe ka prekur ate.

Postimi i plote

Peshkimi në faliment!
Aresyeja! Pezullimi dhe përqëndrimi i licensave në pak duar.
Madje edhe me ligj të ndryshuar së fundi!
Arsyetimi!
Për të mbrojtur oqeanët e botës nga “mbi peshkimi”

Rezultati!

48 përqind më pak eksporte dhe 25 përqind më shumë importe se një vit më parë. Nga një vend i lagur nga dy dete me vijë bregdetare 400 km.
Çtë thuash më!

Lajme te ngjashme