Home Aktualitet Ish-ministri i PS, Elmaz Sherifi: Komisionet qesharake! Të hënën Rama do dublojë Damianin

Ish-ministri i PS, Elmaz Sherifi: Komisionet qesharake! Të hënën Rama do dublojë Damianin

nga Editor

Nga Elmaz Sherifi, ish-ministër i PS

“Komisionet qesharake” !
Kuvendi i Sajuar krijoi dy komisione Speciale. Komisionin e Reformes Zgjedhore dhe Komisionin Hetimor për shkarkimin e Presidentit.
Të dy deshtuan me shumë sukses.
Dështimet po ndjekin njëra-tjetrën. Tani sytë e veshët janë përqendruar te Këshilli Politik. Aha sa shqetësime u ka krijuar ky Keshill. Te hënën Rama do dublojë Damianin!

Lajme te ngjashme