Home Aktualitet Maliqi: Mos paguani me taksat e shqiptarëve antarët e estradës së komisionit hetimor. Shfaqja përfundoi 3 – 0 për Presidentin

Maliqi: Mos paguani me taksat e shqiptarëve antarët e estradës së komisionit hetimor. Shfaqja përfundoi 3 – 0 për Presidentin

nga Editor


Nga Lefter Maliqi

Mos paguani me taksat e shqiptarëve antarët e estradës të komisionit Meta. Shfaqja mbaroi 3 – 0 fitoi Presidenti, Kushtetuta, Venecia.. Komision farsë, i dështuar që kur u ngrit me regji të Maos dhe realizim të Taos. Një vit mbledhje show, por lekët deputetët i kanë marrë ose do i marrin. Mos i paguani se janë taksat e shqiptarëve, le t’i paguajë Mao e Tao nga lekët e tyre të korrupsionit. Komisioni i dha të drejtë sovranit të unitetit kombëtar dhe mbrojtësit të Kushtetutës z.Meta pasi kjo garanci erdhi nga Venecia💪. Ky vendim tregon se s’ia u mban nga Presidenti dhe si duket Mao i Surrelit i ka mbushur poturret. Mao i ka mbërthyer poturret edhe poshtë tek kembet edhe tek brezi prandaj është mbushur tumllas dhe po e qelb dynjanë dhe mburret duke pyetur Taon se çfarë ere ka gjaku. E di besoj barcaletën. Ike plaku Mere dhe pak muaj je në fron, të presin ëndrrat e makthet e ligësisë, pabesisë, krimit, korrupsionit. Lutu për shpëtim për mëkatet por mallkimi i mijëra njerzve që u ke bërë keq është sa një mal që të zë frymën👎.Aktro,mashtro, djallëzo madje dhe vallëzo dyshe Rilindase dhe pak kohë, se një zë vëngon nga lumi,

më buçet, më zgjon nga gjumi,
se mileti po gatitet,
se tirani lebetitet,
se pëlcet, kërcet furtuna,
fryhet vjosa, derdhet buna,
skuqet semani dhe drini,
dridhet beu dhe zengjini,
se pas vdekjes ndriti jeta
dhe kudo gjëmon trumbeta.
ngrehuni dhe bjeruni,
korini dhe shtypini,
katundar’ e punëtorë,
që nga shkodra gjer në vlorë!
ky ilaç e ky kushtrim
më bën djal’ e më bën trim,
më jep forc’ e më jep shpresë,
anës elbë-s, anës spree-së.
se pas dimrit vjen pranverë,
që do peembysim kete here,por ti do mbetesh i mjerë…

Lajme te ngjashme