Home Aktualitet VIDEO/Denoncimi i Zëdhënëses së PD, Ina Zhupa: Propaganda e Veliajt, vijëzon rrugën e shlatërruar dhe me pusera të hapur

VIDEO/Denoncimi i Zëdhënëses së PD, Ina Zhupa: Propaganda e Veliajt, vijëzon rrugën e shlatërruar dhe me pusera të hapur

nga Editor

Strategjia zhvilluese e qytetit sipas Veliajt është të bësh vijëzimet tek rrugët që janë plot me puseta te hapura, gjithë gropa, edhe të amortizuara!!

Sic e shikoni me video, sot banorët lajmërohen me një makinat e tyre se do të bëhen vijëzimet e rrugës “Perlat Rexhepi” ndërkohë dallohet qartë që është një rrugë e shkatërruar. Pusetat jane të hapura buzë rrugës dhe uji del gjithandej, gropa të mëdha shkatërruese për makinat jane kudo përgjatë kësaj rruge. Për shoferet është një tmerr, por bashkia e Veliajt ka menduar t’i lehtësoi duke bërë vijëzimet!!!

Kjo rrugë nuk është në një vend që nuk frekuentohet, diku në periferi, është në mes te Tiranes, pikërisht pas presidencës rrugica që të çon tek Fakulteti Juridik!

Veliaj që e ka premtuar dy fushata, bën mirë të bëj rrugën njëherë të kalueshme pastaj të bëj vijëzimet për t’i marr lekët qytetarëve nga parkimet në këtë rrugë.
Kjo rrugë nuk është në një vend që nuk frekuentohet, diku në periferi, është në mes te Tiranes, pikërisht pas presidencës rrugica që të çon tek Fakulteti Juridik!

Veliaj që e ka premtuar dy fushata, bën mirë të bëj rrugën njëherë të kalueshme pastaj të bëj vijëzimet për t’i marr lekët qytetarëve nga parkimet në këtë rrugë.

Lajme te ngjashme