Home Aktualitet Mehmeti: PS është shndërruar në një kompani biznesi

Mehmeti: PS është shndërruar në një kompani biznesi

nga Albina Hoxhaj

Nga Nova Media

Analisti dhe shkrimtari shqiptar nga Maqedonia e Veriut, Kim Mehmeti, e ka cilëuar Partinë Socialiste (PS) si një kompani private që është shndërruar në një qendër biznezi.

“PS është shndërruar në një kompani binzesi”, – tha Mehmeti në emisionin e tij “Këndi i Kimit” në “ëëë.syri.tv”.

Sipas tij, Rama po përfiton nga problemet që shkakton vetë.

“Edhe ndërkombëtarët kanë rënë në kurthin e tij”, – nënvizon ai.

Për të, politikani i mirë është ai që shndërrohet në strumbullar për arritjen e zgjidhjeve të pajtueshmërisë.

“Fatkeqësisht, Shqipëria është në duart e politikanit të llojit më të keq, ndërsa Rama është shembulli më i keq”, – tha Mehmeti.

“Rama krijon problemet që të gjithë të vrapojnë pas tij se ai është zgjidhja”, – përfundoi ai.

Lajme te ngjashme