Home Aktualitet Deklarata e fortë e Gjokutaj: E vërteta po mbahet e fshehtë…

Deklarata e fortë e Gjokutaj: E vërteta po mbahet e fshehtë…

nga Editor

I ftuar në “360gradë” nga Artur Zheji në TV Ora, juristi Genc Gjokutaj u shpreh se e vërteta në lidhje me situatën pandemisë Covid019 në vend po mbahet e fshehtë.

Gjokutaj: Unë mendoj jo vetëm që e vërteta nuk është thënë, por ëhstë mbajtur e fshehtë, pasi besoj se për të shkuar të e vërteta duhen disa metodika. Po në të gjithë morinë e elementëve dhe analizave që janë bërë deri më sot, e vërteta duhet të testohet, pra e vërteta provohet. si provohet në këtë rast? Në rastin e Shqipërisë, mbahen mend masa shtrënguese që ndërmori kryeministri me karantinën që është një masë që duhet përgëzuar. Por a mjafton një karantinë dhe marrja e lejeve për të dalë për ët blerë ushqime për ta kaluar këtë situatë? Absolutisht jo! Ka mungesë transparencë, qysh te logjistika, kitet dhe kapacitetet mbajtëse të shëndetësisë shqiptare. 

Lajme te ngjashme