Home Uncategorized Pse s’del nga ilegaliteti Komiteti?

Pse s’del nga ilegaliteti Komiteti?

nga Editor

Nga Ylli Dylgjeri.

Shëëëëët! Eshtë krijuar Komiteti! Komiteti i Eksperteve!Komiteti i 3 K-ve. Komiteti eshte Anonim, ku punon motra e gruas se Ministrit tim!
Komiteti sot eshte: No name , No face, No Number! Eshte njesoj si ai Spitali qe u tha fillimisht se do funksionoje per Pandemine por pa lokacion! U fsheh spitali! U mbars mali e polli nje komitet. Bota i nderton ne publik e per publikun per 20 dite. Tek Ne jo. Po punojme si ne rrethim!
Antareve priten tu vihen edhe pseudonime.
Deri tani nuk njihet, eshte misterioz, nuk i njihet as ne perberje dhe as kush e drejton, nderkohe Komiteti paraqet njeherazi siguri dhe garanci sipas parimit:
Me forcat e veta!
Komiteti Eksperteve nuk nxjerr akte. Komiteti nxjerr vetem deklarata per shtyp pasi ndjehet vete i shtypur!
Dikush, aty me tha se nje nga antaret me popullor te Komitetit sapo bie qetesia ne pavion, ecen e kendon:

Jam antar Komitetit
Me ka vesh me zor Pushteti!
Me telefon vetë Arben Qameti!

Me kengen kerkon ti shpetoj te nesermes. Por …letrat aty mbetet. Letrat nuk i vdes Covidi. Letrat do hapen.

Lajme te ngjashme