Home Aktualitet “Grafiku e shifrat e publikuara nga Rama janë falsifikim”- Grida Duma: Aspak ngatërresë, por strategji malinje. Që të marrë fund loja me jetën e njerëzve duhet…

“Grafiku e shifrat e publikuara nga Rama janë falsifikim”- Grida Duma: Aspak ngatërresë, por strategji malinje. Që të marrë fund loja me jetën e njerëzve duhet…

nga Editor

Postimi i plotë:

Grafiku dhe shifrat e publikuara nga Rama janë falsifikim, manipulim i shifrave të deklaruara nga vetë Ministria e tij.

Kjo nuk është aspak papërgjegjshmëri as ngatërresë shifrash, është strategji malinje që tani nuk habit më askënd.

Qëkur shteti drejtohet nga facebook-u dhe shifrat e pandemisë publikohen si të ishin sondazhe opinioni, fshehja dhe manipulimi i realitetit do jetë pasoja më e vogël.

Që të marrë fund loja me jetën e njerëzve duhet me forcë të bëjmë transparencë!

Duhet me forcë dhe domosdoshmëri ti vendosim në rolin e vet dinjitoz ekspertët dhe specialistët që ta drejtojnë situatën pa presionin e frikën se po thonë të vërtetën.

ghrida

Lajme te ngjashme