Home Aktualitet “Me 3 turne, me 4 nuk e di, po…”, Rama me ministrin Ahmetaj në Thumanë për rindërtimin pas tërmetit

“Me 3 turne, me 4 nuk e di, po…”, Rama me ministrin Ahmetaj në Thumanë për rindërtimin pas tërmetit

nga Editor

Kryeministi Edi Rama se bashku me ministrin per Rindertimin, Arben Ahmetaj kane qene kete mesdite ne Thumane, ne zonen ku po behen shembjet e banesave te shkaterruara nga termeti e ku do te behen ndertimet e reja.

Gjate vizites ne kete zone, duke kerkuar informacion konkrete per punen  qe eshte duke u bere, Rama ka garantuar se se paku shtepite individuale duhet te perfundojne brenda vitit, me gjithe veshtiresine e madhe per situaten e krizes nga koronavirusi.

“Ttë gjithë ata që janë në çadra a në shtëpi me qera, do t’i kthejmë në shtëpia të reja, më të mira, më të forta e më të bukura dhe pasi të fitojmë luftën që na ka zënë derën, do të përmbushim këtë kryedetyrë njerëzore të këtij viti të jashtëzakonshëm, duke zbatuar me çdo kusht porosinë e Zotit të Madh të Shqiptarëve, për t’u kujdesur deri në fund për ata që tërmeti i goditi më fort”- tha Rama.

Ai ka kerkuar qe pavaresisht situates, puna te vijoje ne terren. “Duhet te bejme cmos qe ta cojme drejt Viit te Ri me sukses, tani nuk i bejme dot te gjithe, por ata qe kane shtepi individuale, duhegt e bejme cmos. Me tre turne, me kater turne nuk e di tani si do behet, por duhet qe se paku shtepite individuale t’i mbyllim”- tha ai.

Lajme te ngjashme