Home Aktualitet EDI NË VEND TË URIMIT PËR DITËN E SHENDETIT, MASHTRON MJEKËT DHE INFERMIERËT!

EDI NË VEND TË URIMIT PËR DITËN E SHENDETIT, MASHTRON MJEKËT DHE INFERMIERËT!

nga Editor

Nga Dritan Kaba.


Edi gjeti fiks Diten Boterore te Shendetit te mashtronte mjeket edhe infermieret!
Por keta nuk jane as te paret as te fundit!
Ka genjyer me premtimet elektorale per uljen e TVSH per energjine elektrike dhe ushqimet!
Ka genjyer per vendet e punes!
Ka genjyer per çmimet e ilaçeve!
Ka genjyer per çmimin e naftes!
Ka genjyer per subvencionet e fermereve!
Ka genjyer studentet!
Ka genjyer grate, qe jane kryefamiljare!
Ka genjyer minatoret dhe naftetaret per Statusin qe ju takon!
Ka genjyer per legalizimet falas, por u kthyen ne shkaterrime pa demshperblim!
Ka genjyer per Reformen ne Drejtesi, qe e ktheu ne nje vegel te bandes se tij qeveritare!
Keto nuk i them per te ngushelluar mjeket edhe infermieret, por per t’ju kujtuar te gjitheve, disa nga mashtrimet e tij publike!

Lajme te ngjashme