Home Aktualitet Epidemia në Shkodër, kryebashkiakja Ademi informon mbi situatën…

Epidemia në Shkodër, kryebashkiakja Ademi informon mbi situatën…

nga Editor

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka informuar qytetarët sot lidhur me situatën e epidemisë së koronavirusit në Shkodër.

Voltana tha: “Informacioni i dhënë sot nga institucionet përkatëse në Komisionin e Mbrotjes Civile të Qarkut Shkodër deri në orën 10.00 është

NJVKSH – Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Shkodër

Nga 15 mostrat e dërguara në ISHP dje kanë dalë “Negativ” për të gjithë.

Për Rrethin Shkodër mbetemi me nr. 43 të infektuar.
Numri i pacientëve të shtruar në Tiranë është 7 (shtatë), nga këta 5 janë nga Shkodra dhe 2 nga Vau Dejës.

Gjendja shëndetësore është e stabilizuar deri tani.

Janë gjurmuar sipas NJVKSH 216 kontakte dhe janë vlerësuar deri më tani nga Sherbimi Epidemiologjik Shkodër.

Gjendja shëndetësore e të karantinuarëve në banesa nga referimi i NJVKSH, është i mirë deri në këto momente.

Nga data 28 Shkurt deri 6 Prill 2020, në Rrethin e Shkodrës, janë marrë gjithsej 168 tampona.

Lajme te ngjashme