Home Aktualitet Qytetari e pyet, a i zë drogaxhinjtë koronavirusi? Ramës i ikën fiqiri: Dëgjo këtu ti…

Qytetari e pyet, a i zë drogaxhinjtë koronavirusi? Ramës i ikën fiqiri: Dëgjo këtu ti…

nga Editor

Rama është tërbuar pasi ka lexuar live pyetjen e një qytetari, “a i zë drogagjit koronavirusi”?

Kjo pyetje i ka djegur shumë kryeministrit, i cili është rebeluar duke ju drejtuar qytetarit që të mësojë gjuhën shqipe dhe më pas të kalojë tek droga.

Qytetari: A i zë drogagjit koronavirusi?

Rama: Ja pyet ky këtu: A janë “drogagjit” të rrezikuar? Dëgjo këtu ti, rri brenda mos lëviz dhe mos u merr me drogagjit. Mëso A, B, C, D, E, DH e pastaj eja më trego mua drogagjit…

Lajme te ngjashme