Home Aktualitet Transporti: Ja ku dhe si t’i paguani taksat e makinës

Transporti: Ja ku dhe si t’i paguani taksat e makinës

nga Editor

Drejtoria e Transportit njoftoi se do të ofrojë shërbim për pagesën e taksave të mjeteve në sportelet e drejtorive rajonale dhe nëpërmjet bankës përmes aplikimit online në faqen zyrtare të DPSHTRR, krahas pagesës online në portalin e-Albania. Afatet e pagesave të taksave duhet të respektohen nëse keni plotësuar 365 ditë nga pagesa e vjetshme!

Shërbimi për pagesën e taksave në DRSHTRR Tiranë (NSHRAK) dhe Durrës, ofrohet vetë nëse qytetari ka rezervuar paraprakisht online orarin kur do paraqitet në sportel. Shërbimi është me rezervim vetëm në këto dy drejtori (në drejtoritë e tjera shërbimi ofrohet direkt në sportel).

Orari: 07:00-12:30, nga e hëna në të shtunë.

Lajme te ngjashme