Home Aktualitet O i marrë, leje rehat gjyshen aty ku është e mos e ngit më

O i marrë, leje rehat gjyshen aty ku është e mos e ngit më

nga Editor

Nga Mesila Doda

Si nuk i vjen zor ketij te marri???
Deklaron se i dërgova mjekët e infermierët në Itali në kujtim të gjyshes time???

Po mirë, këta njerëz që vërtetë bënë një sakrificë sublime e që i mbështesim me gjithë zemër, janë thasë me miell që i çon ky për sadaka apo dhe këta e bënin për kujtimin e gjyshes së këtij???
O i marrë, janë njerëz, mjekë, kanë familje dhe e bëjnë në emër të humanizmit dhe ndihmës për një popull që nuk ka pushuar kurrë duke na ndihmuar… leje rehat gjyshen aty ku është e mos e ngit më…
Duhet ta kuptojë njeherë e mirë që nuk është pronari i shqiptarëve, as i mjekëve, as i infermierëve, është thjeshtë një pehlivan mediatik e i sëmurë për pushtet.

Lajme te ngjashme