Home Aktualitet Shqipëria me mentalitet që lufton vetëm për bukën e gojës

Shqipëria me mentalitet që lufton vetëm për bukën e gojës

nga Editor

Robert Aliaj Dragot

“Shqipëria është vendi ideal për të vdekur. E di pse? Sepse një popull me një mentalitet të tillë që lufton vetëm për bukën e gojës, nuk ka nevojë për kulturë, as ka arsye për të kërkuar ndryshime sociale. I duhet vetëm një furrë buke dhe një nevojtore.”

Lajme te ngjashme