Home Aktualitet FOTO-LAJM/ Blinda nëpër rrugë, e ambulanca që shkojnë e vijnë në Spitalin Infektiv, Shqipëria në javën e tretë të karantinimit

FOTO-LAJM/ Blinda nëpër rrugë, e ambulanca që shkojnë e vijnë në Spitalin Infektiv, Shqipëria në javën e tretë të karantinimit

nga Editor

Shqipëria ka hyrë në javën e tretë të karantinimit, ndërsa numri i të infektuarve nga koronavirusi ka shkuar në 277, ku 16 persona kanë humbur jetën.

Autoritet vijojnë të këshillojnë njerëzit të shmangin lëvizjet e panevojshme, ndërsa rrugët ruhen nga policia dhe ushtria, për të garantuar respektimin e masave të marra.

Sikurse shihet edhe nga foto e siguruara nga LSA, në Spitalin Infektiv, të kthyer tashmë në karanrtinë, situata nuk duket e qetë, ku ambulancat shkojnë  e vijnë, ndërsa mjekët nxitojnë të kujdesen për të sëmurët.

tirana infektivi karantine (1)
tirana infektivi karantine (2)
tirana infektivi karantine (3)
tirana infektivi karantine (4)
tirana infektivi karantine (5)
tirana infektivi karantine (6)
tirana infektivi karantine (7)
tirana infektivi karantine (8)
tirana infektivi karantine (9)
tirana infektivi karantine (10)
tirana infektivi karantine (11)
tirana infektivi karantine (12)
tirana infektivi karantine (13)
tirana infektivi karantine (14)
tirana infektivi karantine (15)
tirana infektivi karantine (16)
tirana infektivi karantine (17)
tirana infektivi karantine (18)
tirana infektivi karantine (19)

Lajme te ngjashme