Home Aktualitet COVID-19/ Rama: Rinis puna nëpër kantier, ekonomia e luftës do të vihet në lëvizje me hapa shumë të matur

COVID-19/ Rama: Rinis puna nëpër kantier, ekonomia e luftës do të vihet në lëvizje me hapa shumë të matur

nga Editor

Tiranë– Kryeministri Edi Rama ka deklaruar se ka rifilluar puna në disa kantierë të vendit, kryesisht në zonat rurale.

Reagimi:

Edi Rama: KANTIERET RIFILLOJNË ME PIKATORE NË ZONAT RURALE TË ELBASANIT, LUSHNJËS, SHKODRËS, KONISPOL, BORSH, FUSHË-KRUJË, FIER, DUKE GARANTUAR RREGULLIN E DISTANCËS SË SIGURTË PËR PUNONJËSIT

🔴 EKONOMIA E LUFTËS DO TË VIHET ME HAPA SHUMË TË MATUR NË LËVIZJE, PËR TË GARANTUAR SA MË SHUMË VENDE PUNE NËN BOMBARDIM DHE FRYMËMARRJEN JETIKE NË SHTËPINË TONË TË PËRBASHKËT

🔴 DO TË VAZHDOJMË TË MBROHEMI SHUMË FORT, DUKE ORGANIZUAR KUNDËRSULME NË PIKA NEVRALGJIKE PËR TË SIGURUAR RRUGËT E FRYMËMARRJES NË MUAJT E ARDHSHËM DURIM DHE BESIM, SI NJË TRUP I VETËM🇦🇱

vijon….

Lajme te ngjashme