Home Aktualitet Durrësi dhe Shijaku probleme në furnizimin me ujë, reshjet dëmtojnë pompat

Durrësi dhe Shijaku probleme në furnizimin me ujë, reshjet dëmtojnë pompat

nga Albina Hoxhaj

Si pasojë e reshjeve të dendura gjatë natës së djeshme, në dy stacionet e pompimit në Fushë Krujë dhe Fushë Kuqe, ka pasur përmbytje të shumta. Ujësjellës Kanalizime Durrës bëri me dije se si pasojë e përmbytjeve do të ketë probleme në furnizimin me ujë të Durrësit dhe Shijakut. Më problematike paraqitet situata në stacionin e pompave të Fushë Krujës, ku OSHEE ka ndërprerë energjinë elektrike deri në përmirësimin e situatës. Po kështu situatë problematike paraqitet edhe në stacionet e tjera të pompimit, në Fushë Kuqe dhe Adriatik, ku energjia elektrike është ndërprerë për shkak të situatës së krijuar nga përmbytjet.

Lajme te ngjashme