Home Aktualitet Operacionet në QSUT dhe Sanatorium, ministria nxjerr urdhrin e ri. Deri kur shtyhet ndërprerja e tyre

Operacionet në QSUT dhe Sanatorium, ministria nxjerr urdhrin e ri. Deri kur shtyhet ndërprerja e tyre

nga Editor

Në kuadër të krizës nga pandemia e koronavirusit dhe masave për të frenuar përhapjen e tij, shtyhen deri në një afat të pacaktuar edhe ndërhyrjet kirurgjikale në Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza dhe në spitalin “Shefqet Ndroqi”.

SWITZERLAND-POLITICS-ECONOMY-DIPLOMACY-WEF

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar sot urdhrat e rinj për të shtyrë deri në përfundim të pandemisë lejimin e hapjes së aktiviteteve publike dhe jo publike, çerdheve, kopshteve e shkollave, apo dhe lëvizjen e qytetarëve.

Sipas vendimeve të mëparshme kufizimi ishte deri më datën 3 prill, por sot Ministria e Shëndetësisë ka firmosur në bllok të gjitha vendimet, duke e shtyrë afatin e ndalimit të aktiviteteve deri në afat të papërcaktuar.

Në vendim thuhet se data 3 prill zëvendësohet me ‘deri kur të përfundojë gjendja e pandemisë të shkaktuar nga infeksioni i COVID-19”.

Lajme te ngjashme