Home Aktualitet Rama njoftim me rëndësi për emigrantët e bllokuar në Greqi

Rama njoftim me rëndësi për emigrantët e bllokuar në Greqi

nga Editor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar sot të gjithë emigrantëtqë janë bllokuar në Greqi dhe kanë leje qëndrimi vetëm për 90 ditë se ata nuk do penalizohen nga qeveria greke. Sipas Ramës kufijtë jnaë mbyllur nga koronavirusi dhe të gjithë ata që janë në Greqi të bllokuar duhet të qëndrojnë pa lëvizur.

“🔴 MIQ QË JENI NË GREQI ME LEJE 90 DITORE! QEVERIA GREKE NUK DO T’JU PENALIZOJË PËR SHKELJE TË PAVULLNETSHME TË AFATIT SI PASOJË E MBYLLJES SË KUFIRIT! KUFIRI ËSHTË I MBYLLUR PRANDAJ QËNDRONI PA LËVIZUR, MBRONI VETEN DHE FAMILJET TUAJA🙏”, shkruan Rama. 

Lajme te ngjashme