Home Aktualitet Skandali i mjekëve në Itali/ Falsifikohet leja e profesionit, Shkolla e Lartë të Infermierisë është hapur në 1994-ën

Skandali i mjekëve në Itali/ Falsifikohet leja e profesionit, Shkolla e Lartë të Infermierisë është hapur në 1994-ën

nga Editor

Avokati Altin Goxhaj ka reaguar pas skandalit ku ministira e Shëndetësisë pretendon që Qazim Ismaili të ketë mbaruar Shkollën e Lartë të Infermierisë në vitin 1993, ndërkohë që kjo shkollë është hapur për herë të parë në 1994.

Ja reagimi  plotë  Goxhaj:

Thellohet skandali i mjekeve ne itali!
Leje e profesionit eshte e falsifikuar! Shkolla e larte e infermierise qe pretendon qazua se e ka kry ne 1993 eshte hapur ne 1994

Hahaha Manasterliu nxjerr Licensen e Infermierit te pompistit Qazo qe thote se Qazua ne 1993 paska mbaruar Shkollen e Larte te Infermierise por nderkohe Shkolla e Larte e Infermierise eshte hapur ne 1994 Deri ne 1994 kishte kurse 9 mujore si kualifikim brendsa shkollave te mesme profesionale Pra Manasterliu dhe Ramiu kane cuar ne Itali pompist me shkolle te mesme profesionale ku vitin e fundit ka bere kurs infermierie ne 1993 Keta jo vetem qe rrejne por edhe falsifikone.. ose i bie qe e ka falsifiku Qazua i shkrete Diplomen ose Manasterliu! Kete le ta gjeje Prokuroria

Mbase ja fusim kot dhe Qazon e shkrete pasi e kane testuar e kane cuar te pika e Karburantit per furnizimin te autombulancave

Per verifikim kontrollojeni vete:http://umed.edu.al/university-event/fakultetet/fakulteti-i-shkencave-mjekesore-teknike/

Lajme te ngjashme