Home Aktualitet Ylli Manjani:Pacienti Zero, po i përdor mjekët për propagandë jashtë kufinjve të Shqipërisë!

Ylli Manjani:Pacienti Zero, po i përdor mjekët për propagandë jashtë kufinjve të Shqipërisë!

nga Editor

Nga Ylli Manjani

Aq i rëndë është infeksioni virusal i Pacientit Zero, saqë njerëzit ku shohin mjekë e infermierë u thonë:”shkoni në Itali! Pse rrini këtu”..! 🤨🤨 Edhe kur nuk i shohin ua kërkojnë në Facebook.

Bah sa “krenarë” (dhe të dhjerë) dolën dje nëpër rrjete sociale, në mbështetje të Pacientit Zero!!!

Në këtë frymë, partitë e opozitës bëjnë mirë të dërgojnë mjekët e tyre në Spanjë, se Italinë e zuri Ai… Spanja ka gjithashtu nevojë. 🤦‍♂️🤦‍♂️

Le ti ndajmë edhe ato mjekë që na kanë ngelur si çeta partizane partish, që përdoren për propagandë jashtë kufinjve të Shqipërisë!

Kështu kënaqen të gjithë të infektuarit e shumtë në këtë vend që ushqehet vetëm me lajme, rrena e propagandë.

Ndërkohë këtu kërkohen mjekë nga Kina, për të lëshuar recetat e tensionit…

#Pacientizerovazhdon#🤯🤯

Lajme te ngjashme