Home Aktualitet Mjekë e infermierë nuk kane frikë as vdekje, frikë kanë vetem qeverine. Në përgjithesi janë të frikësuar e të nënshtruar.

Mjekë e infermierë nuk kane frikë as vdekje, frikë kanë vetem qeverine. Në përgjithesi janë të frikësuar e të nënshtruar.

nga Editor

Ne gjithë kete kohe kam patur shume perkrahje nga shqiptarët e Amerikës, dhe disa ne evrope, dhe pak fare nga miqte e bashkeqytearet ketu ne Tiranë.
Miq, të njohur e te panjohur me keshillojne qe te mos flas, se sdo zgjidh dot asgje, se do merrem me qafe etj.
Kjo me deshperon sepse kuptoj qe ketu kane mbetur te nenshtruarit .
Plot te tjere presin te kaloje epidemia e te shesin pronat per te ikur pergjithmone nga Shqipëria.
Nqs vazhdon keshtu , vendi jone do te shkojë drejt zhbërjes 😓😓.

Lajme te ngjashme