Lutja e përbashkët e përfaqësuesve fetarë, Meta: Mesazh i ngrohtë në këto kohë të vështira

Read Time:1 Minute, 13 Second

Presidenti Meta ka shpëndarë mesazhin e përfaqësuesve të besimeve të ndryshme fetare për shëndetin dhe shërimin e çdo qytetari, duke e cilësuar si një mesazh të ngrohtë, shpresëdhënës dhe gjithëpërfshirës në këto momente tepër të vështira për shqiptarët dhe për mbarë njerëzimin!

‘Një mesazh i ngrohtë, shpresëdhënës dhe gjithëpërfshirës në këto momente tepër të vështira për shqiptarët dhe për mbarë njerëzimin!

Një mesazh i ngrohtë, shpresëdhënës dhe gjithëpërfshirës në këto momente tepër të vështira për shqiptarët dhe për mbarë njerëzimin!

Lutjet e përbashkëta të përfaqësuesve të besimeve të ndryshme, për shëndetin dhe shërimin e çdo qytetari, na japin forcë dhe na motivojnë për ta përballuar me sukses të gjithë bashkë këtë betejë!
Zoti qoftë me të gjithë ne!????

Lutja e përbashkët e përfaqësuesve të besimeve të ndryshme
Unë jam Rabin Eriku!
Unë jam At Xho!
Ndërsa unë jam Imam Gazi! ????????
Ne njihemi në komunitetet tona si “3 shokët”.
Si përfaqësues të feve dhe komuniteteve tona, ne lutemi për shërimin dhe sigurinë Tuaj!

Ne i jemi shumë mirënjohës stafit të ekipit mjekësor, për kujdesin dhe kurajën e tyre në përballimin e këtij rreziku. Mirënjohje për të gjithë ata që na mbështesin.
Zoti ju bekoftë dhe në këtë moment delikat e të vështirë të keni paqen e Zotit.
Bëni pjesën tuaj dhe promovoni respektin dhe shpresën të gjithëve!
Ndani mesazhin tonë sa më shumë.
Duajini të afërmit si veten tuaj!
Shalom! Selam! Paqja e Zotit qoftë me Ju!

https://www.facebook.com/1477517792294489/posts/2902814683098119/
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Kryetarët e bashkive arbëreshe falënderojnë Presidentin Meta
Next post Silva Bino: Kemi bërë tamponë për koronavirusin që në fund të janarit, ja pse nuk kemi rritje të menjëhershme të të infektuarve