Home Aktualitet Hajdutët vjedhin pikturën e Vincent van Gogh në Hollandë

Hajdutët vjedhin pikturën e Vincent van Gogh në Hollandë

nga Editor

Një pikturë e artistit të famshëm, Vincent can Gogh, është vjedhur nga muzeu Singer Laren, në Hollandë.

Hajdutët u futën në muze, rreth orës 3:15 të mëngjesit dhe vodhën pikturën e titulluar “Kopësht Pranvere”, të realizuar nga piktori i famshëm në vitin 1884.

Kjo pikturë i ishte dhënë në formë huaje muzeut Singer Laren nga muzeu Groninger.

Kjo ishte e vetmja pikturë që hajdutët vodhën nga muzeu.

Lajme te ngjashme