Home Politike Përfundoi edhe vizita e shkurtër e Kryeministrit në zyrën e tij…

Përfundoi edhe vizita e shkurtër e Kryeministrit në zyrën e tij…

nga Editor

Nga Ylli Manjani

Erdhi, përhapi panik, tmerroi dynjanë e spjegimin e “fugës sizmike”, nxori njerëzit në shesh nga paniku, arrestoi edhe gazetarët e portaleve kritike dhe IKU.

Vizitë e “suksesshme”, apo jo?!

Sot në sabah herët na lëshon habere nga Stambolli. Do takojë Trump. Trump është ky “turpi i njerëzimit”….

Se kujt i plasi se kë takon ky!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!