Home Aktualitet Shpërndarja e dokumentacionit tatimor, DPT: Ja oraret duke filluar nga dita e hënë

Shpërndarja e dokumentacionit tatimor, DPT: Ja oraret duke filluar nga dita e hënë

nga Editor

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, nëpërmjet një njoftimi në faqen zyrtare ka bërë të ditur  mënyrën e shpërndarjes së dokumentacionit tatimor, duke nisur që nga e hëna, në datën 23 mars.

“Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit se tërheqja e dokumentacionit tatimor (blloqe faturash TVSH, Model 4, dëftesa tatimore etj) do të vijojë të kryhet pranë Drejtorisë Rajonale Tatimore, ku ata janë të regjistruar, gjatë orarit zyrtar të punës, e hënë- e premte 08:00-13:00” shkruan DPT në njoftimin e bërë.

Më poshtë, lista dhe adresa e drejtorive Rajonale të DPT-së:

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!