Home Aktualitet Dylgjeri: Bilanci i Luftës pas 8 ditëve

Dylgjeri: Bilanci i Luftës pas 8 ditëve

nga Editor

Nga Ylli Dylgjeri.

Gjjenerali ynë i Ushtrisë Gjallë, na thotë:
Luftë, Luftë, Luftë…
Pas 8 ditësh lufte nga dita e Pacientit 0,
kemi këtë bilanc lufte zyrtar:
-2 të vdekur
-2 të shëruar
-70 të infektuar

  • mbi 3 milion të ngujuar
    -asnjë divorc!
    Dhe vetëm 1 … i droguar!
    Kaq është deri tani bilanci i luftës në Shqipëri.

Lufta ka vetëm një kërkesë;
Rrini brenda,
dhe një detyrim:
Lani duart!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!