Home Aktualitet Rama reagon në mesnate / S’do gjeni vend për varr, jo më në spital. Mos dilni jashtë…

Rama reagon në mesnate / S’do gjeni vend për varr, jo më në spital. Mos dilni jashtë…

nga Editor

O NJERËZ O XHAN! PO AMAN MORE SI DONI T’JUA THEM JUVE QË AKOMA DILNI NËPËR LAGJE PËR AJROSJE, QË DO MERRNI NË QAFË FAMILJEN, MIQTË, KALIMTARË QË NUK JU KANË ASNJË BORXH?!

JAM GATI T’JU ULEM NË GJUNJ DHE T’JU LUTEM:

Image

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!